Sümer Tilmaç Son Yolculuğuna uğurlanıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

imageSedat Peker’in düğününde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Sümer Tilmaç bugün toprağa veriliyor. Tilmaç için cenaze namazı Üsküdar Şakirin Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak. Tilmaç, Karacaahmet Mezarlığı’nda defnedilecek.

Tilmaç’ın cenazesine katılan sanatçı arkadaşı Ferdi Akarnur, şunları söyledi: “İki yıl kanser tedavisi gördü. Kalp rahatsızlığını kendisi daha önce yaşamıştı. Tedavi olması gerekiyordu ama ihmal etmiş. Kalp rahatsızlığını tedavi etmiş olsaydı o krizi atlatabilirdi. Her ölüm zamansızdır ama bu çok zamansız oldu. Bu perşembe günü Manisa’ya gidecekti oyun için. Ama işte hayat böyle, yarın ne olacağı belli değil.”

Sümer Tilmaç, en son konuk olduğu TV programında da “Sinemanın 100. yılı kutlanıyor. Ben 200’ün üzerinde filmde oynamışım. Olaydan haberim yok. Bizi davet etmiyorlar” diye sitem etmişti. Tilmaç aynı programda “Ben ölünce alkışlanmak istemem, yaşarken alkışlanmak isterim” diyerek sanatçıların ölünce kıymet görmesini de eleştirmişti.

Cenaze Dışında Tören Yapılmayacak

Ünlü sanatçıya cenaze dışında herhangi bir tören düzenlenmiyor. Sümer Tilmaç’ın kızı Hande Tilmaç, “Tören yapmayacağız, çünkü babam öyle şeyleri sevmezdi” demişti.

Milliyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.