Ada Sokakları Festivalle Şenlenecek

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ada-sokaklari-festivalle-senlenecek-6007748Adalar Sokak Festivali 01-06 Eylül 2015’de Büyükada, Heybeliada, Burgazadası ve Kınalıada’da gerçekleşecek.

Adalarda yaşayan bir grup gönüllünün bir araya gelerek başlattıkları festivalin amacı; İstanbul Adaları’nın kentsel, çevresel, ekolojik ve kültürel değerlerinin korunmasına dikkat çekmek, adaları sanatla donatmak, çeşitli etkinliklerde buluşup tanışmak, kalıcı sanat eserleri bırakmak ve hep birlikte barış içinde yaşamaya devam etmek. Bütün etkinlikler adaların sokaklarında, meydanlarında her yaştan insanın katılımıyla; birbirini dinleyerek, izleyerek, birlikte üreterek ve eğlenerek gerçekleşecek.
Festivalde sergiler, atölyeler, tiyatro, dans, konserler, sanat performansları, yer ve duvar boyama etkinlikleri yer alıyor. Festivale katılan, destek veren bütün sanatçılar; müzik grupları, uzmanlar, fotoğrafçılar, edebiyatçılar  çalışmalarını gönüllülük temelinde gerçekleştiriyor. Adalar Belediyesi elindeki tüm imkanları sunarak festivali destekliyor.
Ayrıntılı programa linkten ulaşılabilir.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.