2. Tiyatro Festivali İstibdat Dönemi ile Başladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

antalya tiyatroANTALYA (İHA) – Antalya Tiyatro Festivali, Muratpaşa Belediyesi’nin desteği ile sanatseverlerle buluştu. Festivalin ilk oyunu İstibdat Kumpanyası’ni izleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tiyatro Sanatçısı Levent Üzümcü’ye plaket verdi.
2. Antalya Tiyatro Festivali, Muratpaşa Belediyesi’nin desteği ile başladı. Levent Üzümcü, Genco Erkal, Sumru Yavrucuk ve Rutkay Aziz gibi Türk Tiyatrosu’nun önde gelen isimlerinin, sanatseverlerle buluşacağı 2. Antalya Tiyatro Festivali; Lara Kervansaray Oditoryum’da başladı.
Festivalin ilk gününde Levent Üzümcü’nün de rol aldığı ve Sultan Abdülhamit’in istibdat dönemini konu alan “İstibdat Kumpanyası” adlı oyun sahnelendi. İstibdat Dönemi oyununu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da izledi. Başkan Uysal; kentte kültür ve sanatın gelişimine sağladıkları katkı nedeniyle Üzümcü’ye plaket verdi.

FESTİVALDE SAHNELENECEK OYUNLAR
2. Antalya Tiyatro Festivali’nde; Ayça Varlıer ve Fatih Dönmez’in rol aldığı Fosforlu Cevriye Müzikali, Günay Karacaoğlu’nun rol aldığı Basit Bir Ev Kazası, Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın rol aldığı Adalet Sizsiniz, Gence Erkal’ın rol aldığı Bir Delinin Hatıra Defteri ve Sumru Yavrucuk’un rol adığı Shırley adlı oyunlar Lara Kervansaray Oditoryum’da sahnelenecek.
Festival kapsamında; Meltem Mahallesi Meltem Çarşı’da bulunan Muratpaşa Belediyesi Meltem Cep Sahnesi’nde 12 Aralık Cumartesi günü, ücretsiz Oyunculuk Atölyesi’nde eğitimi verilecek. 13 Aralık Pazar günü de Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda; Karanlık İşler adlı komedi oyunu sahnelenecek
(AÇ)

Habertürk

Paylaş.

Yanıtla