Aykırı Kumpanya Nilüfer’de Sahnelendi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

enver ayseverTürkiye’nin yakın geçmişi ve siyasi olaylarını kendi üslubuyla değerlendiren Enver Aysever, Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahne alarak izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü.

Yakın geçmişi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle, kayda geçmiş görüntülerle Aykırı Kumpanya’da ele alan Enver Aysever, Nilüfer Belediyesi’nin kapsamında Bursalı izleyicisiyle bir araya geldi.

Aykırı soruları ve farklı üslubu ile katılımcıları Türkiye’nin zaman tünelinde yolculuğa çıkaran Enver Aysever, kişisel anılarıyla da izleyenleri hem düşündürdü hem de güldürdü. Aysever, Nazım Hikmet, Aziz Nesin, Sabahattin Ali, Attila İlhan ve Uğur Mumcu gibi aydınların hayat hikayelerinden kesitler de paylaştı.

Aykırı Kumpanya’da, Enver Aysever’in yanı sıra tiyatro ve dizi oyuncusu Demet Tuncer Tanrıöver de 80’li yılların şarkılarıyla geceye renk kattı. Bateride Enver Aysever, piyanoda Özge Metin, gitarda Sinan Gürsoy ve seslendirdiği eserlerle Demet Tuncer Tanrıöver gecenin sonunda katılımcılardan büyük alkış topladı.

Aykırı Kumpanya’nın sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in selamını ileterek sanatçılara performanslarından dolayı teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi

Paylaş.

Yanıtla