Bu Mutfakta Yemekler Dans ve Akrobasi ile Pişiyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

mutfak-ve-itiraflarMimesis Haber / İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), İntema sponsorluğunda akrobasi ve dansı mutfağa taşıyor. Dünyanın en iyi sirk topluluklarından biri olarak kabul edilen Kanadalı Les 7 Doigts de la Main (Yedi Parmak) tarafından sahnelendiği her yerde büyük beğeni toplayan “Mutfak ve İtiraflar”, 23-27 Aralık tarihleri arasında 6 özel gösterimle Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak.

Sirk, dans, tiyatro, müzik ve yemeğin eşsiz uyumunun sahnelendiği “Mutfak ve İtiraflar” izleyenlere benzersiz bir sahne deneyimi yaşatacak. Akrobatik koreografileriyle dikkatleri üzerine çeken Les 7 Doigts de la Main (Yedi Parmak) topluluğunun 9 akrobat/dansçısı tarafından sahnelenen gösteride dokunma, tat ve koku gibi duyuları ele alarak seyirciye 90 dakika süresince enerjik ve zengin bir ziyafet sunacak. Her şeyi ile kullanıma hazır büyük bir mutfak dekoru içinde gerçekleştirilecek gösteri boyunca dansçılar yürekleri hoplatan akrobasi hareketleri ve kendi besteledikleri müziklerle çocukluk anıları, ikili ilişkiler ve aile hikayelerini sahneden izleyicilere aktaracak. Gösterinin sonunda ise izleyenleri “tatlı” bir sürpriz bekliyor.

“Mutfak ve İtiraflar”, 23 Aralık Çarşamba, 24 Aralık Perşembe, 25 Aralık Cuma günleri 20.30’da, 26 Aralık Cumartesi günü 15.00 ve 20.30’da iki ayrı performansla, 27 Aralık Pazar günü ise 15.00’da izleyicilerle buluşacak.

Paylaş.

Yanıtla