Emre Kınay’dan Sorumlulara: “Utanıyorum”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

emre kınay tekirdağTiyatro oyuncusu Emre Kınay, Ahu Türkpençe ile birlikte ‘Sondan Sonra’ isimli oyunu sahnelemek için Tekirdağ’a geldi. Oyunun sahneleneceği Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı hizmet binası içerisinde yer alan Yılmaz İçoz sahnesine gelen Kınay, salonun kırık dökük hallerini görünce şaşkına döndü.

Cep telefonuyla salonun çeşitli fotoğraflarını çeken Kınay, sosyal paylaşım sitesi ‘instagram’a koyup, sorumluları utanmaya davet etti.

Koltukların yenilenmesi dışında geri kalan kısmının tamamen hasarlı olduğunu belirten Kınay fotoğrafların altına şunları yazdı:

“Camlar kırık, parkeler sökülmüş kalkmış, oyun oynayabilecek elektrik yok, dışarıdan sistem kiralıyoruz. Sahne zemini berbat, tuvaletleri sormayın. Zaten fuaye, giriş vs. Amaaa seyir koltuklarını sıfırlamışlar. Biz rahat oturalım, tiyatro, oyun ne ki zaten her şartta oynarlar değil mi? İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına, ben bu salonun cüzi düzenlemelerle yapılamamasından utanıyorum. Siz de umarım utanmışsınızdır Belediye Başkanları ve Mv’leri. Tekirdağ’a yakışmadı. Bu halka yakışmadı.”

Cumhuriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.