Polen Ünlü Anısına Tiyatro Festivali

Pinterest LinkedIn Tumblr +

suruçYenikapı Tiyatrosu, Suruç’taki patlamada hayatını kaybeden Polen Ünlü anısına tiyatro belgeseli festivali düzenliyor. 18 Aralık’ta başlayacak olan festival, 27 Aralık’ta sona erecek.

Festival, 18-27 Aralık günlerinde Ankara, Didim, Bursa, Kocaeli ve İzmir’de gerçekleşecek. 18 Aralık’ta İzmir Metin Altıok Kültürevi’nde yapılacak açılıştan sonra 27 Aralık’a kadar İzmir’de Alsancak Metin Altıok Kültür evi, Narlıdere AKM, Bergama Berksav, Dikili ve Çeşme’de gösterimler düzenlenecek.

Didim’de 25-27 Aralık, Kocaeli’de 20-23 Aralık, Ankara’da Fabrika’da 24-27 Aralık ve Bursa’da 24-27 Aralık tarihlerinde gösterimler gerçekleştirilecek. Polen Ünlü Tiyatro Belgeselleri Festivali’nde Ankara Sanat Tiyatrosu, Belarus’un Özgürlük Sahnesi, Bir Heves Tiyatro “Bulancak Sanat Tiyatrosu”, Bir tiyatro direnişçisi; Yılmaz Onay, Bir Yokmuş Bir Varmış, Değişimin Figüranları, Işıyarak Yok Olan Aktör; Erkan Yücel, Türkiye Tiyatro Buluşmaları, Sokağın Tiyatrosu, Zet Tiyatro, 2 Kalas Bir Heves Karaburun belgeselleri gösterilecek.

Jinha

Paylaş.

Yanıtla