Şehir Tiyatroları’ndan Karagöz Çiftlik Bekçisi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

karagöz.Mimesis Haber / Şehir Tiyatroları 2015-2016 sezonunda “Karagöz Çiftlik Bekçisi” adlı yeni çocuk oyununu seyirciyle buluşturuyor. Özgür Atkın’ın yazıp yönettiği oyunun ilk gösterimi 17 Aralık 2015 Perşembe günü Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nde yapılacak.

Karagöz uzun zamandır işsizdir ve iş aramaktadır. Sonunda kendisine bir çiftlikte iş bulur. İşi hayvanların bakımını yapmaktır. Ama ortada bir sorun vardır. Karagöz, hayvanları tanımamaktadır.

Sahne tasarımını Okan Karaca’nın, kostüm tasarımını Onur Uğurlu’nun, ışık tasarımını Murat Özdemir’in, efekt tasarımını Hamza Değirmenci’nin, tasvir tasarımını Özgür Atkın ve Can Alibeyoğlu’nun dramaturgisini Dilek Tekintaş’ın yaptığı oyunda;  İrem Erkaya, Elyesa Çağlar Evkaya, Lale Kabul ve Tankut Yıldız rol alıyor.

3 yaş ve üzeri çocukların seyredebileceği oyun, 17 ve 24 Aralık 2015 tarihlerinde Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nde; 07 ve 14 Ocak 2016 tarihlerinde ise Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatrosu Sahnesi’nde sergilenecektir.

Paylaş.

Yanıtla