Tiyatro İle İlk Kez Buluştular

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ardahan Orta OyuncularıArdahan Orta Oyuncuları tiyatro topluluğu, kırsaldaki köy okullarında okuyan öğrencileri ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturdu.

İlk kez tiyatro gösterisi izleyen Ardahan Merkeze bağlı Nebioğlu ile Bayramoğlu köyü ilkokulu öğrencileri heyecanlarını gizleyemedi. Meyve bahçesi adlı Tiyatro oyununu izleyen çocuklar, öğretmenler ve öğrenci velileri, oyunu çok beğendiklerini söyleyerek mutlu bir şekilde ayrıldılar.

Nebioğlu ile Bayramoğlu köyü İlkokulu öğrencileri, ilk kez tiyatro gösterisi izlediklerini söyleyerek, “Çok güzeldi, çok beğendik. Yalan ve yalancılığın kötü olduğunu öğrendik.” dedi. Ardahan Orta Oyuncuları tiyatro topluluğu üyelerinden Ceren Odabaşı, öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrencilerden çok olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, “Ardahan Orta Oyuncuları tiyatro topluluğu olarak böyle aktivitelere devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Sıkışan eğitim sistemi ve yaşamın diğer alanlarında kendilerini ifade edemeyen, sanat ve kültürel değerlerle buluşamayan geleceğimiz olan çocuklarımızı tiyatroyla ve sanatla buluşturmanın heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Özellikle sosyal ve kültürel etkinliklerin oldukça uzağında olan köy ve kasabalarda okuyan çocukların ilk kez tiyatroyla buluşması coşku ve heyecanımızı daha da artırdı” dedi.

Milliyet

Paylaş.

Yanıtla