Tiyatrocular Bu SMS’e İsyan Etti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ibb-sehir-tiyatrolari1Şehir Tiyatroları Müdürü Salif Efiloğlu’nun Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu’nu hedef alan cep telefonuna mesajına İstanbul Şehir Tiyatrosu Sanatçıları Derneği’nden yanıt geldi.

“ÇOK ÜZDÜLER BENİ, CİĞERİMİ YEDİLER”

Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Erhan Yazıcıoğlu, ‘Tiyatroyu tiyatrocular yönetir’ ilkesini kabul ettiremediğini söyleyerek Aralık ayı sonunda istifa edeceğini açıklamıştı. Yazıcıoğlu, “Bizim lehimize birkaç maddenin değiştirilmesini istedim ama olmadı. Başrol oynatıp kadroya alamadığımız oyuncular var. Gerekli kadrolar verilmedi. Üç yıldır teşvik ikramiyesi ödenmedi. Artık asgari ücretle sanat yapan kurum kalmadı. Bu insanlar hiç önemsenmedi. Sürekli beni oyaladılar. Beni arkadaşlar umut olarak gördü ama isteklerimiz yerine gelmedi. Ben mahcup oldum, sağlığımı yitirdim. Çok üzdüler beni, ciğerimi yediler… İsteklerimiz olursa kalacağız” demişti.

MÜDÜRDEN TİYATROCULARA CEP TELEFONU MESAJI

Erhan Yazıcıoğlu’nun açıklamasına karşılık Şehir Tiyatroları Müdürü Salif Efiloğlu, tiyatroculara cep telefonu mesajı yolarak Yazıoğlu’nu hedef aldı. Salif Efiloğlu mesajındaYazıcıoğlu’nun sözlerine “talihsiz ve utanç verici” yorumunu yaptı.

İşte o mesaj:

erhanya

İstanbul Şehir Tiyatrosu Sanatçıları Derneği (İŞTİSAN) ise bugünkü açıklamasında Şehir Tiyatroları Müdürü Salif Efiloğlu’na yanıt verdi.

İŞTİSAN’ın açıklamasında Şehir Tiyatrosu çalışanlarından, Erhan Yazıcıoğlu’ndan ve seyircilerden özür dilenmesi talep edildi.

İşte o açıklama:

CVTaQfbW4AASJxY

Odatv

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.