tiyatrolar.com.tr Yayın Hayatına Başladı!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

fft107_mf6675456tiyatrolar.com.tr ‘Türkiye’nin en büyük Sahnesi’ olma hedefiyle 25 Ekim Pazar günü yayın hayatına başladı!

Oyunlar, sahneler, tiyatro toplulukları, oyuncular, sahne arkasındaki kahramanlar ve seyirciler tek bir çatı altında toplanıyor.

Sanata değer verenlerin buluşma noktası olan bu platform; tiyatrodan, operaya, dansa, müzikale dev bir sahne sanatları arşivi oluşturacak ve tüm sanatseverlerin uğrak yeri olacak! Seyircilerin tüm ayrıntılarıyla oyun ve ekip bilgilerine ulaşabilecekleri, izlemek istedikleri oyunların nerede ve ne zaman sahneleceğini kolaylıkla takip edebilecekleri bu platform; kişisel profil oluşturup diğer kullanıcılarla takipleşebilme, sahnelerde mekan bildiriminde bulunup paylaşım yapabilme, oyunları ve oyuncuları puanlayabilme özellikleriyle sanatseverler arasında sürekli canlı kalacak, sosyal bir bağ kurma imkanı sağlıyor. Kolaylıkla ulaşılacak sahne, tiyatro topluluğu, oyuncu ve sahne arkası, seans bilgileri sayesinde ise, sanat ve sanatçılar için bugüne kadarki en düzenli bilgi platformu yaratılmış oldu. Sanatçıları, mekanları ve emek verilen tüm eserleri kullanıcılara tanıtacak, tiyatroya olan ilgiyi canlandıracak bir yer hayal edin. İşte burası, tiyatrolar.com.tr Alkışlar artık yalnızca sahnelerde kalmayacak, hak ettikleri değere ulaşıp ölümsüz olacak!

Radikal

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.