ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları Başlıyor!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

enkad2c03c0e35680362bcKültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 1 Şubat’ta perdelerini bir kez daha tiyatroya açacak. 28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları; 10 oyun, üç konser ve bir sergi ile 29 Mart’a kadar devam edecek.

ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları, “sanat uzun hayat kısa” sloganıyla hem 28. yılına hem de yılın ilk sezonuna 1 Şubat’ta merhaba diyecek. 29 Mart’a kadar sürecek 28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları boyunca; sahnelerin sevilen 10 tiyatro oyunu, üç konser ve bir sergi ile toplam 14 farklı etkinlik, seyircisiyle ENKA sahnesinde bir araya gelecek.

Buluşmalar kapsamında, usta ve genç sanatçıların performanslarıyla seçkin eserler, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda sahnelenecek. Yeni sezona Genco Erkal’ın Türkiye’de oynanan ilk tek kişilik oyunu Bir Delinin Hatıra Defteri ile başlayacak buluşmalar; Ferhan Şensoy’un uzun soluklu oyunu Ferhangi Şeyler; DeepBlueIdeas’ın Çingene Boksör, İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun Yaşamak Denen Bu zahmetli İş, Semaver Kumpanya’nın Cimri, Mam’art’ın Özel Kadınlar Listesi, Craft’ın Personel, Moda Sahnesi’nin En Kısa Gecenin Rüyası, Tiyatro 2000’in Haldun Taner Kabare Dün Bugün, Galata Perform’un Kabuk adlı oyunlarıyla devam edecek.

ENKA seyircisi etkinliklerin konser ayağında, tiyatro ve müzik sanatçısı Çiğdem Erken’in özel projesi Sahnelerden Aşk Şarkıları (2)’nı, besteci Aydın Karlıbel’den Doğu Masalı’nı dinleyecek. Bir ENKA klasiği Neşeli Pazarlar Konseri’nde ise yoğun istek üzerine bir kez daha Barış İçin Müzik Orkestrası sahne alacak. Çocuklar için ücretsiz olacak konserde, geleceğin müzisyenleri geleceğin seyircisiyle buluşacak.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.