Tiyatro Oyuncusu Gökalp Kulan, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

gokhan-kulan-hayatin-0d5df1827d6e2eec4b44Kalp krizi sonrası yaşamını yitiren tiyatro sanatçısı Gökalp Kulan, dün Üsküdar’daki Şakirin Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kulan için Üsküdar Tekel Sahnesi’nde, ailesi, yakın dostları ve tiyatrocu arkadaşlarının katıldığı bir tören düzenlendi.

Kulan’ın 16 Ocak’ta sahnelenmeye başlayan Bersisa isimli oyunda rol aldığına vurgu yapan Kayaokay, oyunun turnesinin her koşulda tamamlanacağını aktararak, “Merhum da olsa aynını yapardı. Bir başka arkadaşımız Gökalp’in bıraktığı yerden, onur ve gururla onun bayrağını sonsuza kadar yaşatacak” dedi.

GÖKALP KULAN KİMDİR?

Gökalp Kulan, 1961’de İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra, 1984’te Bursa Devyet Tiyatroları’nda stajını tamamlamasının ardından İstanbul DT’de göreve başladı.

“Yaprak Dökümü”, “Yunus Emre”, “Deli”, “İkizler”, “Karagözüm, İki Gözüm”, “Açıl Kafam Açıl”, “Güneş Batarken Bile Büyük”, “Fesleğen Çıkmazı” ve “Bedensiz Kadın” gibi birçok oyunda görev yapan sanatçı, evli ve 2 kız babası idi. – İstanbul

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.