“Ağır Roman” Tiyatro Yorumuyla Zorlu PSM’de

Pinterest LinkedIn Tumblr +
AW628725_01“Ağır Roman” tiyatro yorumuyla Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşuyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın sahneye koyduğu, Metin Kaçan’ın ünlü eserinden oyunlaştırılan “Ağır Roman”, 11-12-13 Mart tarihlerinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi Ana Tiyatro sahnesinde tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

Kalabalık oyuncu kadrosuyla göz dolduran eserin yönetmenliğini Barış Erdenk üstleniyor. Dekor Tasarımını Emre Satı, Kostüm Tasarımını Funda Karasaç ve Hareket Düzenini Sibel Erdenk’in üstlendiği oyun, kentin varoş mahallelerinden birinde, Kolera Mahallesi’nde geçiyor. Kentin ortasında sıra dışı bir yaşam süren Koleralılar’ın, yalnızlıklarını, acılarını ve aşklarını sarsıcı bir bakış açısıyla anlatıyor. Seyirciyi; suçun, şiddetin ve ötekileştirmenin görünür olduğu bir dünyaya tanıklık etmeye çağırıyor.

Prömiyeri, 16 Şubat’ta Eskişehir’de yapan oyun, ilk kez Zorlu PSM’de izleyicinin karşısına çıkıyor. Oyunun biletlerinewww.biletix.com, www.zorlucenterpsm.com üzerinden ve Zorlu PSM gişelerinden ulaşılabiliyor.

Seans : 11 Mart 2016 – 20.30 / 12 Mart 2016 – 20.30 /13 Mart 2016 -19.00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Ana Tiyatro

gazeteport.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.