Şehir Tiyatroları 32. Genç Günler başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +
c4ff4b37464a1137_480x270Şehir Tiyatroları sahnelerini genç kuşağın sanatçılarına açıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 9-19 Mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceği 32. Genç Günler Festivali’nde, sahnelerini genç kuşağın sanatçılarına ve sanatçı adaylarına açıyor.

Bu yıl 32.si düzenlenen Genç Günler, programında geleneksel tiyatrodan çağdaş tiyatroya uzanan geniş bir yelpazede performanslara yer vermeye devam ediyor. Şehir Tiyatrosu’nun 100 yılı aşkın tiyatro mirasıyla, geleceğin tiyatrosuna bir köprü oluştururken; yeni tiyatro yaratıcılarını keşfetmeyi ve yeni arayışları seyirciyle buluşturmayı amaç ediniyor. Çağdaş metinler, yerli ve yabancı genç yazarlar, disiplinler arası tiyatro, klasik sahneden sokağa yayılan performans, biçimsel ve içerik olarak yenilikçi projeleri bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Programa alınan projeler, 10 gün boyunca, İstanbul seyircisiyle ücretsiz buluşacak. Performansların yanı sıra, atölyeler, söyleşiler ve açık hava etkinlikleri de programda yer alacak.

Başvurular, tiyatro, performans, dans ve sergi projelerine açıktır. Proje dosyalarınızı 1 Nisan Cuma gününe kadar gencgunler@ibb.gov.tr adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekiyor.

Tiyatro adı ve kısa bilgi
Oyun künyesi
Oyunun özeti
Oyun metni
Oyun fotoğrafları
Oyun videosu

gercekgundem.com

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.