İBBŞT’den 32.Çocuk Şenliği: Daima Çocuk!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

32. Çocuk Şenliğiİstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları bu yıl 32.’sini düzenlediği “Çocuk Şenliği, 19 Nisan 2016 Salı günü başlıyor. Şehir Tiyatroları ailesi olarak çocuklarımızla aramızdaki bağları güçlendirmeyi amaçladığımız bir Çocuk Şenliği’nde daha karşınızdayız. Tiyatronun yanı sıra, çocuklarımızın belki de hiç görmedikleri sanat dalları ile tanışmasını sağlayan Çocuk Şenliği, bu yıl da dopdolu bir programla çocuklarla buluşacak.

Etkinlikler, 19-24 Nisan 2016 tarihleri arasında tüm Şehir Tiyatroları sahnelerinde gerçekleştirilecek. 32. Çocuk Şenliği’nde 12 konuk tiyatro ekibi, 9 Şehir Tiyatroları oyunu toplam 42 seans çocuk oyunu sergileyecek; Çocuklara yönelik 3 konser yer alacak; tiyatromuzun usta simaları masal okuma etkinliklerinde çocuklarla bir araya gelecek ve heykel, dans, karagöz, pantomim, yazarlık, müzik gibi konularda gerçekleştirilen 10 atölye çocuklarımızı farklı sanat dalları ile tanıştıracaktır.

Açılış ve kapanış etkinliklerimizde küçük misafirlerimiz için birbirinden eğlenceli gösteriler ve hoş sürprizler yer alacaktır.

102 yıldır birbirinden değerli sanatçılar ve oyunlarla yoluna devam eden Şehir Tiyatroları’nın 32 yılda gelenekselleşerek çocuklarımıza ulaşmayı amaçladığı Çocuk Şenliği’nde herkesi aramızda görmek isteriz.

Tüm oyunlar ve etkinlikler ücretsizdir. Detaylı program için tıklayınız:

Şehirtiyatrolari

Paylaş.

Yanıtla