FESTİVAL408 Başlıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Picture (Device Independent Bitmap) 1Mimesis Haber/ FESTİVAL408, altı senedir İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi ve Sahne Sanatları programları tarafından düzenlenen bir performans sanatları festivalidir. Öğrenciler bu festivalde hem üretici hem de yönetici olarak yer alırlar. Festival kapsamında tiyatro gösterisinden performanslara ve sokak gösterilerine, disiplinler arası ve çoklu ortamlı pek çok iş üretirler. Bu sene de 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 19:30’da Kozzy AVM önündeki bir performansla başlayacak olan festivalin sahne işleri yine Kozzy AVM’deki Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Gönül Ülkü Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.

FESTİVAL408’i gerçekleştirenler bu yıl seyirciyle yalnızca bir festivali değil, aynı zamanda bir yolculuğu paylaşmak istiyorlar. Yol bize seçimler, olasılıklar, deneyimler ve küçük sürprizler sunar. Nereye gideceğiz, kiminle gideceğiz, yanımıza neleri alacağız, galaksinin en iyi rehberi hangisi?

FESTİVAL408 yolcuları 4 senedir yollardalar. Kimi zaman rotalarına sadık kaldılar kimi zamansa kavşakların sürpriz sonuçlarına kucak açtılar. Hedefleri her zaman FESTİVAL408’di ama tali yolları tercih edenler de oldu, ana arterlerin trafiğine takılanlar da. Ara yollarıysa hepsi çok sevdi, bir sürü yol arkadaşı edindiler. Bir sonraki durakları olan FESTİVAL408’e çok az yolları kaldı. FESTİVAL408 16 Mayıs 2016 saat 19:30 itibariyle Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Gönül Ülkü Sahnesi’de!

Etkinlik Ücretsizdir.

Paylaş.

Yanıtla