Nephesh Tiyaro Grubu, Monofest 2016 Tiyatro Festivalinde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bu sen170820167IzuTRN4Gv8jo3CQTlBzeyJdoe 24-28 Ağustos tarihleri arasında İzmir Şirince’de MonoFest2016 Tiyatro Festivalinin ikincisi düzenleniyor.

Beş gün boyunca 16 oyun sergilenecek. Bunların içinde Türkiye’den Tiyatro Medrese yapımı dört oyunun yanı sıra aralarında İsrail, Litvanya, Polonya, İran ve Ermenistan gibi ülkelerin bulunduğu dokuz ayrı ülkeden 12 performans tiyatro severlerle buluşacak. İki mini atölye ve monodrama hakkında bir panel de yer alacak.

Nephesh Tiyatrosunu temsilen İsrail’den gelen oyuncu Asnat Zibil, oyunun yazarı Hagit Bodankin ve teknisyenLiad Malone’un katkısıyla ‘Mısır’dan Çıkış’ adlı oyun, 28 Ağustos akşamı saat 21.00’de İbranice olarak sahnelenecek.

1973 Yom Kippur savaşında babasını kaybeden bir çocuğun savaşa dair anılarını anlatan oyun, topluluğun ödüllü performanslarından biri. Oyundaki performansıyla 2010 Jaffa Uluslararası Monodrama Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Asnat Zibil aynı zamanda bir yönetmen. Oyunu Vidi Bilu yönetti, müziği ise Ofer Bashan’a ait.

Şalom

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.