Kadıköy’de Tiyatro Şenliği

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kadıköy Tiyatrkadıköyo Şenliği; 1-9 Ekim tarihleri arasında 14 sahnede, 9 gün boyunca, 28 oyun ve dört atölyede gerçekleşecek.

30 Eylül Cuma günü saat: 18.30’da Mehmet Ayvalıtaş Meydanı’nda başlayacak olan etkinliği Kadıköy’de düzenli olarak gösterim yapan tiyatro topluluklarının girişimiyle kurulan Kadıköy Tiyatroları Platformu düzenliyor.

Kadıköy Belediyesi’nin de katkılarıyla şenlikte çocuk oyunları ücretsiz sahnelenirken, yetişkin oyunlarının tüm biletleri 20 TL’den satışa sunulacak. Biletleri tiyatroların gişelerinden temin edilebilir.

Kadıköy Tiyatroları Platformu Hakkında

Kadıköy’de düzenli olarak gösterim yapan tiyatro topluluklarının girişimiyle 2016 yılının Ocak ayında kuruldu. Platform 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde Kadıköy’deki yürüyüşle kuruluşlarını duyurdu.

Kadıköy Tiyatroları Platformu, sahneli ve sahnesiz tiyatroların sorunlarına birlikte çare bulmanın yanı sıra Kadıköy’de köklü bir kültür-sanat politikasının yaratılmasına katkıda sağlamak ve tiyatro sezonunun açılışına katılımını sağlamak amacıyla kuruldu. (CB/BK)

Bianet

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.