Güven Kıraç ve Boncuk Yılmaz’ın “Aşiyan” Sürprizi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

asiyan-8837961_300Mimesis Haber / Bihter Dinçel’in hem yazdığı hem de tek başına rol aldığı “Aşiyan” oyunun sürprizi; Dinçel’e sesleriyle eşlik eden Güven Kıraç ve Boncuk Yılmaz! Yönetmenliğini Cem Emüler’in, dekor tasarımını ise Barış Dinçel’in üstlendiği “Aşiyan”; 29 Ekim Cumartesi akşamı Ezop Sahne’de.

Bir kadının kendisini korumak için en güvenli yere, kendi aşiyanına çekilmesini anlatan“Aşiyan”; gerek güncel olaylara değinen konusu gerekse Bihter Dinçel’in tek başına sergilediği başarılı performansıyla sezon boyunca kendisinden çokça söz ettirecek.

“Aşiyan”; evinin önünde bomba patlayan bir kadının, travmaya bağlı anksiyete bozukluğu yaşayarak 9 ayı evinde geçirmesi üzerine kurgulanmış sahici, nostaljik ve keyifli bir oyun. Eskide kalmak, yeniyi inşa etmeye çabalamak, yüzleşmek, karar vermek, durmak veya yola devam etmek…

Oyunun dekor tasarımı Barış Dinçel, kostüm tasarımı Başak Özdoğan, ışık tasarımı ise Mahmut Özdemir imzasını taşıyor.
“Aşiyan”, 29 Ekim 2016, Cumartesi akşamı ve 4 Kasım 2016, Cuma akşamı Ezop Sahne’de izlenebilir. Başlama saati 20:30 olan oyuna ait biletler; Biletix’ten ve Ezop Sahne gişesinden temin edilebilir.

Bilgi için: www.biletix.com
ezopsahne.com/
facebook.com/ezopsahne/
twitter.com/ezopsahne
www.instagram.com/ezopsahne

Adres: Vişnezade Mah. Sporcu Adil Sokak, 2/A/3 /Beşiktaş-İstanbul
Tel: (0212) 236 3967 ve 0544 3967400

Paylaş.

Yanıtla