İBBŞT’de Çocuk Eğitim Birimi Başvuruları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ibb-sehir-tiyatrolari1İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları; Çocuk Tiyatrosu biriminin çatısı altında çalışmalarını sürdüren çocuk eğitim birimi;  yıllardır tiyatro eğitimi almak isteyen çocuklara kapılarını açmakta. 2 Yıl süren eğitimler için her iki yılda bir sınav açan birim geçen yıl verdiği mezunların ardından, bu yıl yeni öğrenciler almak için yeniden sınav açıyor.

Deneyimli eğitimciler tarafından oluşturulan eğitim kadrosu; dans, sahne, müzik, şan, sosyal beceri, tasarım, diksiyon, dramaturji alanlarında 2 yıl boyunca çocuklar için özel bir eğitim programı uygulayacak.

Ücretsiz verilecek olan eğitim çalışmaları 2 yıl boyunca Kerem Yılmazer Sahnesi’nde Cumartesi-Pazar günleri 10:00-13.00 saatleri arasında yapılacak.

Başvuru İçin;

– Sınava girecek adayların 2006-2007-2008 doğumlu olmaları gerekmektedir.

– Ön kayıt için başvuru formlarına tüm sahnelerimizin idare amirliklerinden ya da internet üzerinden www.ibst.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Kayıtlarınız başvuru belgeleriniz ile birlikte idare amirlikleri tarafından alınacaktır.

BAŞVURULAR 19 EKİM 2016 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEKTİR…

– Başvurular için; sağlık ocaklarından ya da semt polikliniklerinden alınacak sağlık raporu, yeni çekilmiş iki adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisi gerekmektedir.

Başvurusunu 11 Ekim Salı mesai bitiş saatine kadar yapmış olan adayların sınavı 15-16 Ekim 2016 tarihinde yapılacaktır. Adayların 14 Ekim Cuma günü tüm sahnelerimize asılacak olan sınav giriş saatlerinde Kerem Yılmazer Sahnesi’nde hazır bulunmalarını rica ederiz.

Başvurusunu 12 Ekim-19 Ekim tarihleri arasında yapacak adayların sınavı 22-23 Ekim 2016 tarihinde yapılacaktır.

Adayların 21 Ekim Cuma günü tüm sahnelerimize asılacak olan sınav giriş saatlerinde Kerem Yılmazer Sahnesinde hazır bulunmalarını rica ederiz.

SINAVIMIZ İKİ AŞAMALI OLUP İKİNCİ AŞAMA SINAVI 30 EKİM TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

Gösterdiğiniz yoğun ilgi ve anlayış için teşekkür ederiz.

– Sınav 2 aşamalı olarak yapılacaktır.

– 1. Sınav 15-16 Ekim tarihlerinde Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi’nde yapılacaktır.

– 14 Ekim günü adayların sınava giriş saatleri tüm sahnelerimize asılacaktır.

– 1. Sınavı geçen adaylar için 2. sınav tarihi ve saatleri tarafınıza bildirilecektir.

– Sınava girecek adayların seçecekleri birer şiir ve şarkıyı ezberlemeleri gerekmektedir.

NOT: YAŞ GRUPLARININ UYGUNLUĞU AÇISINDAN HER YIL 8-9-10 YAŞINDAKİ ADAYLAR SINAVA ALINMAKTADIR. BU SEBEPLE 2009 DOĞUMLULARIN 2018-2020 SEZONUNDA YAPILACAK SINAVA MÜRAACAT ETMELERINI RICA EDERIZ.

Paylaş.

1 Yorum

Yanıtla