Şehir Tiyatroları’ndan “GEÇ KALANLAR”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

MimeGeç Kalanlar(Fotoğraf Sanatçısı Ahmet Çelikbaş)sis Haber/İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Pervin Ünalp’ın yazdığı, Geç Kalanlar adlı oyunu bu hafta seyirciyle buluşturuyor. Nihat Alpteki’nin yönettiği oyun 23 Kasım 2016 Çarşamba  prömiyerini gerçekletirdi.

 Oyunun konusu;

Yaşadığımız her günügüzel bir güne dönüştürmek varken, “güzel bir gün”ün bize çıkıp gelmesi için öylece oturup bekleriz. Çoğu zaman yaşamak yerine erteleriz. Tüketmenin bencilliğini, paylaşmanın samimiyetine yeğleriz. Oysa ihtiyacımız olan tek şey, biraz farkındalıktır. Geç Kalanlar, sorduklarıyla seyircisine derinlikli bir yüzleşmenin resmini gösteriyor.

 Dramaturgisini Özge Ökten’in, sahne-kostüm tasarımını Emra Albayrak Şahin’in, müziğini Deniz Noyan’ın, ışık tasarımını Murat Selçuk’un, efekt tasarımını Metin Küçükyılmaz’ın, video tasarımını Emre Turgaylı’nın yaptığı oyunda, Defne Gürmen, Elçin Atamgüç, Vildan Gürelman ve Zafer Kırşan rol alıyor.

Oyun; 23 Kasım-3 Aralık 2016 tarihleri arasında Fatih Reşat Nuri Sahnesi’nde, 14-24 Aralık 2016 tarihleri arasında Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi’nde ve 28-30 Aralık 2016 tarihleri arasında ise  Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.