AKP’li Belediyenin Evli Çiftlere Hediyesi: Bale Şeytan Ocağı, Tiyatro ve Sinema Şeytan Yuvası

Pinterest LinkedIn Tumblr +

0000000659312-1AKP’li Pamukkale Belediyesi’nin yeni evli çiftlere hediye ettiği kitap, AKP’nin bilime ve sanata olan düşmanlığını ortaya koyan ifadeler içeriyor.

“Evlilik Çantası” adıyla yeni evli çiflere bir paket hediye eden Pamukkale Belediyesi yeni bir skandala imza attı. Gazete Müstehak‘ta yer alan habere göre, dağıtılan evlilik çantasında, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yeni çiftlere hitaben yazdığı tebrik mektubuyla birlikte, bir bayrak, iki adet kahve fincanı, bir Kuran-ı Kerim ile Elifbası ve “İslam’da Evlilik ve Mahremiyetleri” isimli bir kitap hediye ediliyor.

“İslam’da Evlilik ve Mahremiyetleri” adı altında yazılan ve nikah sonrası hediye edilen “Evlilik Çantası” adıyla bu kitap ile çiftlere ‘Siz bunları bilmiyorsunuz, okuyun da öğrenin’ mesajı veriliyor. Konya’daki bir Camide imam hatiplik yaparak emekli olmuş ve 2013 yılında ölmüş olan Osman Karabulut tarafından kaleme alınan “İslam’da Evlilik ve Mahremiyetleri” kitabında “Çocukların, güneye doğru sıcak iklimlerde 10-12 yaşlarında bile evlendirilebileceği söylüyor. Nişanlı bile olsalar henüz evlenmemiş çiftlerin, beraber gezmelerinin haram olduğunu yazıyor.”

“Bale şeytan ocağı, tiyatro ve sinema şeytan yuvası”

Aynı kitapta sanat ve sanatçıların aşağılandığı bölümlerde var:

“Bale şeytan ocağı, tiyatro ve sinema şeytan yuvasıdır. El sıkıp tokalaşmak ve el öpmek şehveti kamçılayıp zinaya yaklaştıran şeylerdir. Kadının kahkaha atmasına takıntılı, diğerleri gibi, erkeğin eşini umumi parklara, spor sahalarına götürmemesini, gitmesine müsaade etmemesini tavsiye ediyorum…

Kadınların; akıl ve ilim yönünden noksan yaratıldığını, erkeğin kaburga kemiğinden yaratıldığı için asabi olup çabuk sinirlendiklerini ve eğrilik huysuzluk gösterdiklerini unutmayın!”

gazetemanifesto

Paylaş.

Yanıtla