AÜ Personel Tiyatrosu Perde Aralıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

584a5e13eb10bb1af4da7a3efAKDENİZ Üniversitesi Personel Tiyatrosu, yepyeni bir ekip ve iki ayrı oyunla perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Akademik ve idari personelin yanı sıra üniversitede eğitim gören öğrencilerin de rol aldığı, 2008 yılından bu yana birçok başarılı oyuna imza atan personel tiyatrosu, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Personel tiyatrosunun üniversitenin kemikleşmiş bir tiyatrosu olduğunu belirten usta öğretici ve sanat yönetmeni Erkan Altay, “Sevilen, beklenen ve yakından takip edilen bir tiyatronun yönetmenliğini yapmak gerçekten bir ayrıcalık. Haftanın belli günlerinin mesai bitiminde akademik ve idari personel ile öğrencilerimizden oluşan bu güzel ekip bir araya gelerek, büyük bir özenle çalışmalara katılım gösteriyor. Hazırlıklarını sürdürdüğümüz muhteşem eserleri üniversitemiz ve Antalyalı sanatseverler ile bir an önce buluşturma heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Bu yıl ekibin tamamını yenilediklerini, yeni yüzlerin aktifliği ve heyecanı ile iki ayrı oyun sahnelemek üzere çalışmaları başlattıklarını belirten Altay, “Tiyatro ekibine sonsuz desteği olan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Ünal nezdinde devamlılığımızı sürdürmemizde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Hürriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.