Sumru Yavrucuk 100. Oyunu AKS’de kutladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ünlsumru-yavrucuk-100-oyunu-aks-de-kutladi-219317-5ü oyuncu Sumru Yavrucuk, kapalı gişe oynadığı ‘Shirley’ adlı tek kişilik oyununun 100.’sünü Akasya Kültür Sanat’ta sahneledi. Üç ayrı şehirde üç kez oynadıktan sonra ayağının tozu ile AKS’de hayranları ile buluşan usta oyuncu ‘Shirley’in 100. oyununu sahnede pasta keserek kutladı.

Şiddetli böbrek ağrısına rağmen oyununu sergileyen Yavrucuk, “Ne mutlu bana ki oyunlarım çok uzun soluklu oluyor. Bundan önceki oyunum ‘Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesi’nde 270 kez sahneye çıktım. Daha önce on yıl oynayan ‘Yaşar Ne Yaşar Ne yaşamaz’ ve ‘Abdülcanbaz’ gibi oyunlarım var. Halkla buluşmanın sonucunda ortaya çıkan sayılar bunlar. Halkın ihtiyacı ile oyuncunun ihtiyacının doğru kesiştiği noktada oyun tutuyor. Shirley’in sırrına gelecek olursak seyircilerin yüzde 80’ine yakın kadın izleyici potansiyeli var. O yüzde 80’in yüzde 60’ı da Shirley. O nedenle oyuna çok talep oluyor” dedi.

No 309″ adlı dizinin setine haftada üç gün ayırdığını belirten Yavrucuk, haftada üç gün tiyatro sahnesine çıkıp bir gün tatil yaptığını bu yüzden sinema için vakit ayıramadığını söyledi.

Birgün

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.