Kadıköy'deki Tiyatrocular Komşularıyla Tanışıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

kadikoyKadıköy Tiyatroları Platformunu oluşturan 62 tiyatro kurumu, mahalledeki komşularına seslenerek  “Gelin tanışalım” dedi. Kadıköy Belediyesi ile ortak sürdürülen “Benim Komşum Tiyatro” projesi, ilçedeki mahallerde tiyatroyu anlatacak.

“Mahalleler Tiyatro öğreniyor, Tiyatrolar Mahallelerle Tanışıyor” sloganıyla sürdürülen projeye başvuru için 1 Şubat son gün.

Sahnesi olan ve olmayan  62 tiyatro kurumunun Kadıköylülere yaptığı çağrı şöyle; “Hem kapı komşunuz hem de mahallemizin tiyatrosu olarak birbirimizi tanımaya ne dersiniz? Ortak dertlerimizi paylaşmak, sizi dinlemek, sanatımızı anlatmak, bugünü ve yarını, hayalinizdekileri, umutlarımızı, yaşamı konuşmak isteriz.

Bizler, Kadıköy’de sahnesi olan ve olmayan 62 tiyatroyuz. Ortak dertlerimiz ve onların çözümü için buluşan, 27 Mart’ta sokakları tiyatroyla şenlendiren, Ekim’de 9 gün boyunca kendi tiyatro şenliğini gerçekleştiren 62 tiyatroyuz. Biz Kadıköy Tiyatroları Platformuyuz. Şimdi mahallelerimizle, bizi her zaman destekleyen siz seyircilerimizle buluşmak istiyoruz. Bildiğimiz, inandığımız, öğrendiğimiz her şeyi paylaşmak istiyoruz. Gelin çayımızı demleyelim, biz mesleğimizi nasıl yapıyoruz, neler yaşıyoruz size anlatalım. Tiyatromuzu, mesleğimizin püf noktalarını, sanatımızı sizinle tanıştıralım. Siz de bize kendinizi anlatın. Kim bilir belki de birlikte kendi hikayemizi yaratır, üretebilir, sesimizi hep beraber sahnemizden duyurabiliriz. Sanatın iyileştirici gücüyle buluşmak üzere… Merhaba…”

Evrensel

Paylaş.

Yanıtla