National Theatre Live İşbirliğiyle İki Yeni Oyun Salon Perdesinde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

bannerMimesis Haber / Gerçekleştirildiği ilk günden bu yana büyük ilgi gören Oyun Salonu kapsamında National Theatre Live işbirliğiyle Londra’nın en önemli tiyatrolarında sergilenen ve Broadway’de kapalı gişe oynayan oyunların, sahnelendiği salondaki en iyi koltuğun bakış açısından yapılan ve özenle kurgulanan kayıtları, yeni sezonda da Salon’da tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Mart ve Nisan ayında Oyun Salonu kapsamında iki yeni oyun izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Oyunlardan ilki olan, National Theatre’ın satış rekorları kıran, kritiklerden beş yıldız alan bu oyunu Amadeus, genç, hırslı ve kesinlikle bir dahi olan Wolfgang Amadeus Mozart’ın müziğin başkenti Viyana’ya gelmesiyle gelişen olayları sahne tasvir ediyor. National Theatre’ın satış rekorları kıran, kritiklerden beş yıldız alan bu oyunu şimdi Salon ekranında. Amadeus, yüksek çözünürlüklü kaydıyla 27-28 Mart, Pazartesi ve Salı günleri Salon’a kurulacak beyaz perdede izleyici ile buluşacak. 

National Theatre Live işbirliği ile Salon’da yüksek çözünürlüklü kaydının izlenebileceği bir diğer oyun Harold Pinter imzalı No Man’s Land. İngiliz tiyatrosunun usta oyuncuları Ian McKellen ile Patrick Stewart’ın başrollerini üstlendiği oyun, yaşlanmakta olan iki yazarın alkolün etkisiyle giderek koyulaşan sohbetine odaklanan oyun Broadway’de büyük yankı uyandırdı. National Theatre’ın satış rekorları kıran, kritiklerden beş yıldız alan bu oyunu No Man’s Land yüksek çözünürlüklü kaydıyla, 3, 10-11, 17 ve 24 Nisan’da Salon’a kurulacak beyaz perdede gösterilecek.

Paylaş.

Yanıtla