Anasınıfı Öğrencilerinden Ölümlü Drama!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

anaokulMimesis Haber/ Türkiye’de okullarda yapılan tören gösterilerinde estetik ve pedagojik açıdan çocuk haklarına aykırı birçok çalışmanın olduğu, portalimizin çocuk-gençlik tiyatrosu-drama sayfalarında daha öncede defalarca gündeme gelmişti. Ancak aşağıda okuyacağınız haberden sonra, Türk-İslam faşizmi propaganda çalışmalarının çocuklar üzerinde “skandal” düzeyde gerçekleştirildiğini görülebilirsiniz. Haber ana akım gazetelerde bile, psikolog görüşleri alınarak eleştiri konusu olmaya başladı.Durumun vahametini anlamak açısından haberi lütfen fotoğraflarına da bakarak okuyunuz.

15 Temmuz’ ve ‘Kınalı Kuzular’ gösterisi: Anasınıfından ölümlü oyun

KAYSERİ´de olumsuz hava koşulları nedeniyle açık havada yapılması planlanan 23 Nisan kutlamaları, salona alındı. Bayram kutlamalarında, anaokulu öğrencilerin ellerine aldıkları oyuncak silahla bir çatışmayı canlandırması ve bir öğrencinin şehit rolü yaparak üzerinin bayrakla örtülmesi dikkat çekti.

Kayseri’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, şiddetli lodos nedeniyle, Sami Yangın Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda yapıldı. Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katıldığı törende şiirler okundu, seğmen ve mehter gösterileri yapıldı.

Haberin devamı için tıklayınız:

Hurriyet

Paylaş.

Yanıtla