Geleneksel 33. Çocuk Şenliği Başladı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

33. Çocuk Şenliği Program1Mimesis Haber / İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın bu yıl 33.sünü düzenlediği geleneksel “Çocuk Şenliği”, 18 Nisan 2017 Salı günü Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde yapılan açılış töreniyle başladı.

Açılış programı 33. Çocuk Şenliği afişini dağcıların tiyatro binasına asmalarının ardından İBB Kent Orkestrası Bandosu’nun konseri ile devam etti. Konserin ardından sahnelenen Pollyanna oyununda görme engelli 100 çocuk için sesli betimleme tekniği kullanıldı. Onur Erol ile çocuk şarkıları konseriyle etkinlikler gün boyu devam etti.

Etkinlikler, 18-23 Nisan 2017 tarihleri arasında tüm Şehir Tiyatroları Sahnelerinde gerçekleştirilecek.33. Çocuk Şenliği’nde konuk tiyatro ekiplerinin 11 oyunu ve Şehir Tiyatroları’nın 9 oyunu sahnelenecek. Şenlikte çocuklara yönelik düzenlenecek 3 konserin yanısıra tiyatromuzun usta simaları masal okuma etkinliklerinde çocuklarla bir araya gelecek; resim, yazarlık, ses eğitimi, heykel, dans, tasarım, yoga, pilates, müzik gibi konularda gerçekleştirilecek 25 atölye çalışması çocuklarımızı farklı sanat dalları ile tanıştıracak.

Çocukları tiyatroyla ve sanatın diğer dallarıyla buluşturmayı hedefleyen şenlikte, tüm oyunlar ve etkinlikler ücretsizdir.

Şenlik programı için TIKLAYIN

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.