“Kim Var Orada?” BUİM’in Desteği ile Kilyos’taydı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu’nun “Kim Var Orada? Muhsin Bey’in Son Hamlet’i” isimli oyunu 10 Nisan Pazartesi akşamı Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Kampüsündeki tiyatroseverlerle buluştu. Bu etkinliği ayırt edici kılan şey ise Boğaziçi Üniversitesi İçin Mezunlar Girişiminin (BUİM) etkinliğe verdiği destek oldu. Çok sayıda BUİM üyesinin bilet alarak gösterdikleri katkıyla Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Kampüsü’nde ikamet eden öğrenciler tiyatro izleme fırsatına kavuştular.

BUİM, oyunu izleyen öğrencilere yönelik bir de anket çalışması yaptı. Kilyos Kampüsünde bulunmanın getirdiği avantajların ve dezavantajların sorulduğu anketten elde edilen bilgilerin BUİM’in önümüzdeki dönemde Kilyos Kampüs koşullarının iyileştirilmesi için yapmayı planladığı projelerde kullanılması amaçlanıyor.

17862607_787044604810220_6777083267015810770_n

250’yi aşkın öğrencinin izlediği oyun seyircinin beğenisini kazanırken, oyun sonrasında oyuncularla bir söyleşi gerçekleştirildi. BGST’nin faaliyetleri ve mezuniyet sonrasında tiyatro yapmanın koşullarının tartışıldığı söyleşiye 60 civarında öğrenci katılım gösterdi.

Paylaş.

Yanıtla