Yurt Dışında Yaşayan "Evet"çilere "Mühürsüz" Çağrı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

sevinc erbulakOyuncu Sevinç Erbulak, sosyal medya hesabından yurt dışında yaşayan ve referandumda ” Evet” diyen vatandaşlarımıza Türkiye’de yaşama teklifinde bulundu.  16 Nisan’da oylanan Başkanlık Sistemi referandumunda Yüzde 51.4 ile EVET çıktı. Oyuncu Sevinç Erbulak, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın çoğunluğunun ” Evet” demesi üzerine sosyal medya hesabından ilginç bir çağrı yaptı.

Evet’çilere Teklif

Erbulak, sosyal medya hesabından şunları paylaştı: Öncelikle yurt dışında yaşayan ve referandumda gönül rahatlığıyla evet diyenleri, akrabam olsalar adlarını da yazardım ama hiç yok hem de şu koskoca dünyada yani; buraya davet ediyorum. Yaşamaya. Paylaşmaya. Her şeyimi. Benim evimde kalabilirler. Çok sayıda gelen olursa ev de kiralayabilirim. Sorun yok. Bence burası oralardan daha güzel çünkü.

Yazımda Mühür de Yok Ama…

Sonra, çocukluğumu düşünüyorum; dertlerimi; beni uyutmayan nedenlerin tümümü; hatırlayabildiğim kadarıyla tabii, çocukluk öyle kolay hatırlanmıyor, ha deyince gelmiyor artık çünkü, sevindiğim şeyleri, hayalini kurduklarımı filan, bir de şimdiki çocuklara bakıyorum, fiyuuuuu aramızdaki dağlar kadar farka bayılıyorum, ölüyorum; bitiyorum. Onları bu denli vicdanlı ve akıllı yapan, bunu yaparken de bunun hiç farkında olmayanlara teşekkürü borç biliyorum. Var olun. Her şey, karşıtıyla var. Yazımda mühür de yok ama olsun, başka birinin yazmadığı veya yazımın dışarıdan geldiği ispatlamazsa bana aittir ne de olsa. Mühür de ne ki?

Demokrat Haber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.