Beyoğlu Sineması Kartı Tanıtıldı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beyoğlu Sineması’nın mevcut borçlarını kapatmak ve işletmeyi yaşatmak için geliştirdiği Beyoğlu Sineması Kartı projesi tanıtıldı.

Beyoğlu Sineması Yönetiminden Baha Serter, Cem Altınsaray ve Utku Ögetürk, Beyoğlu Sineması’nın fuayesinde basın toplantısı gerçekleştirerek sinemanın son durumu ve geleceğiyle ilgili bilgiler paylaştı.

Toplantıda Beyoğlu Sineması’nın mevcut borçlarını kapatmak ve işletmeyi yaşatmak için geliştirdiği Beyoğlu Sineması Kartı projesi tanıtıldı. Basın toplantısıyla birlikte kartın satışı da başlatıldı. Beyoğlu Sineması Kartı bu akşamdan itibaren internet üzerinden de satışa sunulacak.

‘Sizlerle Birlikte Sinema Açık Kalacak’

Baha Serter, 30 Haziran tarihinde sinemanın kapatılacağına dair açıklama yaptıklarını, artık devam edemeyecek duruma geldiklerini hatırlatarak “Cem Altınsaray bir hareket başlattı. Görüşmelerimiz oldu. O sırada Utku Ögetürk ile tanıştık. Sizlerle birlikte bu sinema açık kalacak. Sizlerin ilgisiyle sinemanın devam etmesiyle eski kurucular olarak şirketi Utku Ögetürk’e ve Cem Altınsaray’a devredeceğiz” dedi.

‘100, 250, 500 ve 1000 Liralık Kartlar Üretildi’

Cem Altınsaray kartların dört ayrı kategoride düzenlendiğini belirtti. Altınsaray şöyle devam etti: “100 liralık öğrenci kartı hazırladık. Öğrenciler bu kartla bir yıl içerisinde 10 tane film izleyebilecek. Diğer kartlar; 250, 500 ve bin liralık. 250 liralık kart ile 15, 500 liralık kart ile 30 film izlenecek. Ayrıca bin liralık kart sahiplerinin ise 1 yıl içerisinde sınırsız film izleme imkanı olacak. Kartlar birlikte Beyoğlu’ndaki cafelerde indirim imkanı da sağlayacak. Kartı alan kişilerin film izlemesi için bir bahanesi de olacak. Bu kartlar ile borcumuzu kapatabileceğiz.”

Utku Ögetürk, Beyoğlu Sineması ile birlikte bağımsız sinema ve seyircisini de kurtarmayı amaçladıklerini belirtek, “Elimizi taşın altına koyduk. Elimizden geleni yapacağız” dedi.

Evrensel

Paylaş.

Yanıtla