Tiyatro Okulunda- Sassari'de Tribù Tiyatrosu Girişimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Çeviri*/ Okul gibi bir tiyatroda, bir yıl boyunca sahne trükleri ve teknikleri eğlenceli bir atmosferde öğretilecek. 28 Eylül’de ilk etkinliğine Ferroviario Tiyatrosu’nda başlayacak olan  Tribù Tiyatrosu Okulu’nun, bu girişimini Sassari Tribù Sanat Derneği ve yerel yönetim destekliyor.

buongiornoalghero, 11 Eylül 2017

Her yaştan katılımcıya açık kurslarda üç deneyimli eğitmen yer alacak: Ulusal çapta bir aktör olan Michele Vargiu, Roma Silvio D’Amico Akademisi’nden Sardinya kökenli aktris Federica Seddaiu ve hem aktör hem de yönetmen olan teatral doğaçlama şampiyonu Luca Losito. Yıl boyunca bir keşif, farkındalık ve aksiyon yolundan gidilecek. Aynı zamanda bir aktör için gerekli temel araçlar olan vokal teknik, diksiyon, yorumlama, sahnede hareket, doğaçlama öğretilecek. Tabii ki tiyatro tarihinin temel ve vazgeçilmez unsurları da dahil olacak.

Bütün bu eğitimlerdeki öncelik, derslerin eğlenceli olması, öğrenmenin keşfetme ile gerçekleşmesi, birlikte olmak ve öğrenmenin keyifinin açığa çıkarılması ve sürekli pratik çalışma ile “oyun” oynanması. Her perşembe yapılacak çalışmalar sonunda bir gösteri hazırlanacak. İlk ay çalışmalar herkesin katılıp bir denemesi için ücretsiz olacak.

Daha fazla bilgi için: www.artstribu.it/scuoladiteatro
* kısaltılarak çevrilmiştir

Paylaş.

Yanıtla