Bgst Çalışanlar Tiyatrosundan Yeni Oyun: "Adaletin Bu Mu Dünya?"

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / “Öyle zamanlar oluyor ki, kapıcı dayanıyor kapına, tutturuyor apartman aidatını ödeyeceksin diye. Sen git yönetici gelsin diyorsun. Dinlemiyor. Arap sabunu bitti almam lazım, ben mi vereyim cebimden diyor. Kâbus gibi. O yetmezmiş gibi, ardından ev sahipleri dayanıyor kapına… ‘Ama sen de bitir şu tezini artık!’ Tam onlardan da kurtuldum derken, beterin beteri geliyor…”

Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu çalışanlar tiyatrosu, yeni oyunu “Adaletin Bu Mu Dünya?” ile seyirci karşısına çıkıyor.

Adaletin Bu Mu Dünya? BGST çalışanlar tiyatrosu bölgesinin Mart 2016’dan itibaren kolektif oyunlaştırma konseptiyle yürüttüğü çalışmanın sonucu olarak sahneleniyor.

Tamamı tam zamanlı işlerde çalışan tiyatrocuların eğitim-araştırma perspektifiyle hazırladığı oyun sistemin labirentlerinde adalet arayışına, gerçek ile absürdün sıklıkla yer değiştirmesine ve bu koşullar içinde kendisine çıkış arayan bir bireyin çırpınışlarına odaklanıyor.

Tek perdelik, 70 dakika süren oyunun prömiyeri 15 Ekim 17:00’da Boğaziçi Üniversitesi (Güney Kampüs) Demir Demirgil Salonu’nda gerçekleşecek.

Oyunun kesinleşmiş diğer gösterimleri ise şu şekilde:

21 Ekim 20:30 Barış Manço Kültür Merkezi
11 Kasım 20:30 Barış Manço Kültür Merkezi

İletişim ve Rezervasyon: 0 534 578 21 04

Paylaş.

Yanıtla