İzmir Tiyatroya Doyacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

35. Uluslararası İzmir Tiyatro Günleri, önceki gün 35. kez perdelerini açtı.

Tiyatro günleri kapsamında, 7 uluslararası, 17 ulusal, 16 yerel ve 20 çocuk oyunu ile 27 sokak gösterisi sahnelenecek. 5 Kasım’a dek sürcek oyunlar İzmir Sanat, İsmet İnönü Sanat Merkezi, Sabancı Kültür Merkezi, Gençlik Tiyatrosu, Deniz Baykal Kültür Merkezi, Tepekule Kongre Merkezi gibi farklı salonlarda ve ilçelerde sahnelenecek.

Festivalde, ulusal ve uluslararası oyunların bilet fiyatları 10 TL. İzmirli tiyatro gruplarının ve sokak tiyatrolarının gösterileri ise ücretsiz olacak. Biletler İsmet İnönü Kültür Merkezi, İzmir Sanat ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ve www.izmir.bel. tr/kultursanatadresinden satışa sunulacak.

Festival kapsamında sahnelenecek oyunlar şöyle; 23 Ekim’de “80’lerde Labunya Olmak” ve “Vanya, Sonya, Maşa ve Spike”, 24 Ekim’de “Un Esempio” ve “Anadolu’nun Yüzleri”, 25 Ekim’de “Un Esempio”, 26-27 Ekim’de “Marguerite Dupre”, 28 Ekim’de “Anas Abdul Samad (Fiziksel Tiyatro)” ve “Ayrılık”, 29 Ekim’de “39 Basamak” ve “Güneşin Sofrasında”, 30 Ekim’de “Antigone” ve “Ödenmeyecek, Ödemiyoruz”, 31 Ekim’de “Antigone” ve “Anlatılan Senin Hikâyendir”, 1 Kasım’da “Hansel Ve Gretel’in Öteki Hikâyesi”, 2 Kasım’da “One Man Alone” ve “İsimsiz Yıldız”, 3 Kasım’da “One Man Alone” ve “Cimri” adlı oyunlar saat 20.00’de, “Un Esempio” adlı oyun ise saat 18.00’de sahnelenecek.

Cumhuriyet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.