Çekirdek Kumpanya Ayvalık Festivali’nde

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber/

Hanımlar bir de beyler, dinleyin hele!

Çekirdek Kumpanya geliyor!

Ayvalık yaz ve kış okulları dahilinde 3 yıldır gönüllü olarak düzenlediğimiz atölyelerden olan tiyatro atölyemizin meyvesi Çekirdek Kumpanya 27 Nisan’da Ayvalık Tiyatro Festivali’nde sahne alacak.

Biz Boğaziçili gönüllü öğrenciler okuldan arta kalan zamanlarımızda ve tatillerde Ayvalık’a giderek ağaç altlarında, halı sahada, sınıflarda, kısacası bulabildiğimiz her boş alanda çocuklarla çalışarak ikinci oyunumuzu çıkardık.

Hem çocuklar hem de biz bu çalışma sürecinde çok çok eğlendik, birbirimizden çok şey öğrendik. İlk oyunumuzda çocuklarla birlikte metnini birlikte yazdığımız Vampir oyununu sahnelemiştik, ortaya çıkan oyun hem bizi hem çocukları hem de izleyenleri çok mutlu etmişti.

Çocuklarımızın da talebiyle tiyatro çalışmalarını üst seviyeye taşıdık ve yeni bir oyun çıkarmak için çalışmaya başladık. Çekirdek Kumpanya’mızın temellerini de böylece atmış olduk. Şimdi ise büyük emeklerle çıkardığımız oyunumuz Federico Garcia Lorca’nın Don Cristobita ile Dona Rosita’nın Acıklı Güldürüsü oyunuyla karşınızdayız.

Hepinizi 27 Nisan Cuma günü saat 18.30’da Ayvalık Tiyatro Festivali kapsamında Sanat Fabrikası’ndaki oyunumuza bekliyoruz, iyi seyirler!

Paylaş.

Yanıtla