Sahne Maslak Açılıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / İstanbul, yeni bir tiyatro mekanına kavuşuyor. Kasım ayında kapılarını açacak olan Sahne Maslak, seyircisine seçkin bir repertuar sunuyor. Sosyal hayatın merkezinde yer alan Sahne Maslak, Mashattan sitesinin içinde, metro ile kolayca ulaşılabilir bir noktada.
350 kişilik, modern tiyatro mimarisine uygun salonu, geniş ve ferah ortamıyla, konuklarına ayrıcalıklı bir seyir imkanı sunuyor. Dersu Yavuz Altun’un sanat yönetmenliğini üstlendiği Sahne Maslak, yetişkinlere ve çocuklara özel, birçok nitelikli tiyatro oyununa, konser ve performansa ev sahipliği yapıyor. Tecrübeli eğitmenlerin liderliğinde yapılacak, farklı yaş gruplarını kapsayan eğitim ve atölye programlarını da bünyesinde barındırıyor.
2 Kasım’da Yolcu Tiyatro’nun Kürklü Venüs oyunu ile açılışını yapacak Sahne Maslak’ta, 10 Kasım’da Levent Ülgen ve Galip Erdal’ın oynadığı Travis Pine-Halktan Biri, 17 Kasım’da Piraye, 29 Kasım’da ise Sumru Yavrucuk’un da oyandığı Leenane’in Güzellik Kraliçesi oyunları sahne alacak. Hafta sonları ise çocuklar için çok renkli oyunlar ve gösteriler sergilenecek.

Paylaş.

Yanıtla