Bülent Emrah Parlak’ın ‘Bülent BEYİN Hikayesi’nin Galası BKM’de Yapıldı.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

[BirGün-Kültür Sanat]BKM Mutfak organizasyonu ile sahnelenen “Bülent BEYİN Hikayesi” bu akşam seyirci ile buluştu. Türkiye’de bir ilke imza atan oyun 3D Mapping teknolojisiyle tiyatronun iç içe geçtiği bir sahneleme tekniği kullanarak gerçekleşti. Senaryosunu Uğraş Güneş’in Yönetmenliğini Murat Eken’nin üstlendiği sezonun ilk gösterisine bir çok ünlü simalar katıldı. Oyunda konuk oyuncu olan Burcu Biricik, Melis Birkan, Şahin Irmak, Onur Buldu, Uğur Bilgin, Necip Memili, Gülhan Tekin, Erdem Baş, Murat Eken’in yanı sıra Ekin Türkmen, Doğu Demirkol, Aybüke Pusat, Derya Karadaş, Özgür Ozan, Onur Atilla, Derya Alabora, Nevra Serezli, Aslı Tandoğan, Türkü Turan, Mehmet Erdem, Burak Kut, Barış Kılıç gibi birçok dostu katıldı.’Çok Güzel Hareketler Bunlar’ projesi sonrası adını duyuran ve kariyeri boyunca çok sayıda film ve dizi projesinde rol alan Bülent Emrah Parlak “Bülent BEYİN Hikayesi”, insan beyninin içerisine giriyor ve sırrı halen tam olarak çözülemeyen ‘Beyin’in organlarla verdiği yönetim mücadelesini tiyatro sahnesine taşıyor.

“Bülent BEYİN Hikayesi” 17 Kasım Moi Sahne, 21 Kasım Yunus Emre Kültür Merkezi ve 30 Kasım’da Torium AVM de izleyicisiyle buluşacak.

Oyun hakkında

“Beyninizi nasıl bilirdiniz? Karışık? Buruşuk? Mucizevi? Yetersiz? Beyniniz sizi yönetirken içerde neler oluyor dersiniz? Üzüldüğünüzde, sevindiğinizde, kızdığınızda, aşık olduğunuzda, depresyona girdiğinizde; beyniniz ne gibi mücadeleler veriyor? Beyin organlarla nasıl bir iletişim kuruyor? İnsan beyni de insan olsaydı ne olurdu? Bütün bu soruların cevabını, Bülent Bey’in kadrolu Beyin’i veriyor. Bülent Bey hayatına devam ederken, Bülent Bey’i yöneten Beyin dile geliyor, insanın kaderi baştan yazılıyor”

BirGün

Paylaş.

Yanıtla