Levent Üzümcü TAKSAV’da!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Levent Üzümcü “Tiyatro ve Sansür” söyleşisiyle TAKSAV’da. Etkinlik 18 Ocak’ta.

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) Kadıköy Şubesi, Levent Üzümcü, Barış İnce, Şükrü Erbaş ve Burak Abatay’ı sevenleriyle buluşturacak.

18 Ocak Cuma günü, şehir tiyatrolarından ihracıyla gündeme gelen ve son dönemde de birçok salonda oyun gösterimlerinin iptali ile karşılaşan Levent Üzümcü TAKSAV Kadıköy Şubesi’nde ‘Tiyatro ve Sansür’ başlığıyla söyleşiye konuk olacak. Saat 19.30’da başlayacak söyleşinin moderatörlüğünü ise oyuncu Canberk Gültekin üstlenecek. Üzümcü uğradığı baskı ve sansüre dair soruları yanıtlayacak.

İlk romanı “Çelişk”i ile edebiyat dünyasına giren gazeteci-yazar Barış İnce, ikinci romanı Sarsıntı’yı da yakın zaman önce Can Yayınları etiketiyle okurlarıyla buluşturdu. 22 Ocak Salı akşamı İnce, hem son kitabı hem de memleket ahvaline ilişkin soruları yanıtlayacak. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek söyleşi 19.30’da başlayacak.

TAKSAV’ın ocak ayındaki son etkinliği ise gazeteci Burak Abatay’ın şair Şükrü Erbaş’ın şiirdeki 40. Yılı için hazırladığı Kırmızı Kedi Yayınevi etiketiyle çıkan ‘Bir Dünya Şarkısı: Şükrü Erbaş’ kitabı üzerine olacak. 25 Ocak Cuma akşamı saat 19.30’da Erbaş ve Abatay, kitabın ortaya çıkış sürecini konuşacak. Etkinliğin ardından Erbaş ve Abatay kitabı imzalayacak.

DUVAR

Paylaş.

Yanıtla