23. İstanbul Tiyatro Festivali’ne Başvurular Devam Ediyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / 2019 yılı Kasım ayında gerçekleştirilecek 23. İstanbul Tiyatro Festivali programında yer almak isteyen yerli projeler için başvurular 15 Ocak – 29 Mart 2019 tarihleri arasında bekleniyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından, 2019’da 23. kez gerçekleştirilecek olan İstanbul Tiyatro Festivali’ne katılmak isteyen yerli topluluklar için başvuru dönemi 15 Ocak Salı günü başlamıştı. Başvurular festivalin web sayfasında (tiyatro.iksv.org) bulunan başvuru formu doldurularak en geç 29 Mart Cuma günü saat 18.00’e kadar  tiyatro.basvuru@iksv.org adresine gönderilebilir.

Başvuruların sona erdiği 29 Mart 2019 tarihinden sonra Danışma Kurulu ile birlikte yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçlar, Mayıs ayında bütün katılımcılara e-posta aracılığı ile bildirilecek.

23. İstanbul Tiyatro Festivali’ne başvuracak yerli yapımlarda daha önce İstanbul’da sahnelenmemiş olması ve başvuru aşamasından önce telif haklarının tamamlanması koşulu aranıyor. Daha önce İstanbul’da izleyici ile buluşan yapımlar ve üniversitelerin tiyatro kulüpleri tarafından yapılan başvurular değerlendirmeye alınmıyor.

İstanbul Tiyatro Festivali ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için tiyatro.iksv.org adresi ziyaret edilebilir.

Mimesis Haber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.