26. Çocuk Oyuncular Festivali

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kocaeli’nde 26 yıldan bu yana her yıl düzenli olarak yapılan “Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali” 17 – 26 Mayıs tarihleri arasında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteği ile gerçekleştirilecek.

Bu yıl 26.’si düzenlenen festivale 11 grup katılacak. Oyuncuları çocuklardan oluşan 11 grup, 11 değişik oyunla sahne alacak. Oyunlar halka açık, ücretsiz olarak izlenebilecek.

26. Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali tüm grupların katılacağı bir kortej ile başlayacak. 17 Mayıs 2019 Cuma günü saat 18:00’da yürüyüş yolunda başlayacak olan festival kortejine; aileler, eğitimciler, seyirciler ve davetliler katılacak.

Yürüyüş yolundan şarkılar ve oyunlarla devam edecek festival korteji, Sabancı Kültür Merkezi önünde son bulacak. Aynı gün saat 19:00’da Sabancı Kültür Merkezi’nde çocuk ve genç gruplar mini sunumlar ve oyunlarla kendilerini tanıtacak.

26. Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali programı oyunları ve tarihleri şöyle:

18 Mayıs Cumartesi: Armoni, Ada, Antik adlı gruplar; “Evim Güzel Evim”, “Yeşil Trampetçi”, “Avucumdaki Güç” oyunlarını oynayacaklar. Saat 20:00’de Mat Ensemble grubunun konseri gerçekleşecek.

19 Mayıs Pazar: Alkış, Anka, Akustik adlı gruplar; “Şirinler”, “Rüyadaki Oyuncaklar”, “Deli Bayramı” adlı oyunları oynayacaklar.

25 Mayıs Cumartesi: Anahtar, Anonim, Artemis adlı gruplar; “Barış Gezegeni”, “Münya Dünya”, “Uzaklar”  adlı oyunları oynayacaklar.

26 Haziran Pazar: Aksiyon, Apollon, adlı grupların oynayacağı; “Medeniyet Tiyatrosu”, “Damdaki Kemancı”  adlı oyunları oynayacaklar. Saat 18:00’de İÇSES korosunun gerçekleştireceği Dönem Sonu Konseri ile Festivalimiz son bulacak.

Assitej

Paylaş.

Yanıtla