‘Notre Dame’ın Kamburu Müzikali’ Antalya, Muğla ve İstanbul’da

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Victor Hugo’nun 1831’de yayımlanan “Notre-Dame de Paris” adlı eserinden “Notre Dame’ın Kamburu Müzikali” olarak Türkçeleştirilen oyun Antalya, Muğla ve İstanbul’da sahnelenecek.

Vural Bingöl ile Erhan Yaman’ın sahneye koyduğu oyunun yönetmenliğini de Vural Bingöl üstleniyor. Dekor ve kostüm tasarımının Andrea Primavera ve Sırrı Topraktepe’ye, ses ve ışık tasarımının Ömer İzgin’e ait olduğu oyunda Vural Bingöl, Kamala Mustafayeva, Andrea Primavera, Erhan Yaman, Murat Yaşar Özdemir, Bahtiyar Tamer Aksu, Alaattin Bahar, Ayça Azize Ergün, Nilüfer Ömürlü, Göker Yıldız, Can Öz ve Özden Ulusoy rol alıyor.

Oyunda çirkin ve kambur bir kilise zangocu olan Quasimodo,  Fransa’nın ruhani ve dini lideri Claude Frollo ve krala bağlı komutan Phoebus’un çingene kızı Esmeralda’ya olan aşkları anlatılıyor.

“Notre Dame’ın Kamburu Müzikali”, 8 Temmuz’da Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda, 9 Temmuz’da da Muğla Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gösterilecek. Oyun 18 Temmuz, 20 Ağustos ve 18 Eylül’de İstanbul Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde, 8 Ağustos’ta da İstanbul Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnede olacak.

Biletler biletix üzerinden temin edilebilir.

Kültür Servisi

Paylaş.

Yanıtla