Burhaniye’de Bağımsız Tiyatro Buluşmaları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Burhaniye Belediyesi ‘Bağımsız Tiyatro Buluşmaları’ tiyatroseverleri bir araya getirdi. Burhaniye Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilen ve birçok akademisyen ve tiyatrocunun katıldığı ‘Bağımsız Tiyatro Buluşmaları’ 4 gün süren program sonunda sona erdi. 4-7 Eylül tarihleri arasında yapılan etkinlikler de, tiyatroya gönül vermiş kişiler, yapılan atölye çalışmaları söyleşiler ve tiyatro gösterimleriyle bilgilenerek eğlendi.

Tiyatronun, birlik ve dayanışmayı arttırması, sanata dair katkılar sunması adına düzenlenen buluşmalar, Türkiye’nin birçok yerinden ünlü tiyatro guruplarının ve Üniversite Güzel Sanatlar Fakültelerinden akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşti. Program da, Sahneleme ve yönetmenlik, Kukla tiyatrosu, Pantomim atölyesi, oyun yazarlığı başta olmak üzere tiyatroyla ilgili birçok branşta atölye ve eğitimler verildi.

Tiyatrocuların çadırlar kurarak kamp yaptığı buluşmalarda,Ayaklı Mesire alanında eğitim atölyeleri, Reha Yurdakul Salonu, Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi ve Ören Adramytteion Açıkhava Tiyatrosunda söyleşi ve tiyatro gösterimleri yapıldı. Etkinliklere konuk olarak milletvekillerinin yanı sıra yüzlerce Burhaniyeli sanatseverde katıldı.

Haberin devamı için tıklayınız:

oncekorfez

Paylaş.

Yanıtla