Eskişehir Şehir Tiyatroları’ndan Yeni Oyun “Vahşet Tanrısı”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mimesis Haber / Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yeni sezon için projelendirdiği “Vahşet Tanrısı” adlı oyununu 9 Ekim Çarşamba günü Tepebaşı Sahnesinde izleyici ile buluşturuyor.

Fransız oyun yazarı Yasmina Reza’nın ödüllü oyununun yönetmen koltuğunda Şehir Tiyatroları sanatçısı Mert Kırlak oturuyor. ‘Tony Ödülleri’nde en iyi tiyatro oyunu ödülüne sahip olan ve Zeynep Avcı’nın Türkçemize kazandırdığı oyunun dekor tasarımını Aylin Önen, ışık tasarımını Ali Rıza Tekin, müziklerini ise Ali Eyidoğan üstlendi.

Beyaz perdeye de uyarlanan Vahşet Tanrısı, bireyin ve toplumun içinde barındırdığı hoşgörüsüzlüğü ve şiddet eğilimini, aile kavramını sorgulayarak anlatan bir kara mizah örneği olarak seyirciyle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları sanatçılarından Çiğdem Altuğ, Başak Boran Oksal, Korel Cezayirli ve Murat Danacı’nın rol aldığı Vahşet Tanrısı, 9 Ekim Çarşamba günü Haller Gençlik Merkezi içindeki Tepebaşı sahnesinde Eskişehir izleyicisi ile buluşacak ve sezon boyunca Şehir Tiyatroları’nda sahnelenmeye devam edecek.

Paylaş.

Yanıtla