Hayatın Çakıllı Yolları

Pinterest LinkedIn Tumblr +

XI. Direklerarası Seyircileri Jüri Özel Ödülü’nü de alan ekip, Sertaç Ayvaz’ ın yazıp yönettiği yeni oyunu “Hayatın Çakıllı Yolları” ile kendi sahnesinde tiyatro seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Oyun, günümüz çalışma hayatının insanı hiçe sayan katı kurallarını, baskıyı, acımasız rekabeti ve ofis duvarlarına yazılmış küçük bir aşk öyküsünü eğlenceli bir dille aktarıyor.

Kötülüğün temsilcisi Çakal ve iyiliğin temsilcisi Kuzu, bu kez iş dünyasında karşı karşıya gelirler ve bu karşılaşma şirket çalışanlarını da içine alan büyük bir mücadeleye dönüşür. Bu mücadelede iyilik ve aşk mı yoksa kötülük ve ihtiraslar mı galip gelecektir?

Tiyatro Açıkça oyuncularının oyunun yazımına, doğaçlamalarıyla katkı sunduğu iki perdelik komedi “Hayatın Çakıllı Yolları”, bir “ekip çalışması” olarak da dikkat çekiyor. Oyun sezon boyunca Kadıköy Öykü Sahne’ de seyirciyle buluşacak.

Oyun Hakkında

Kuzu, akıl hastanesinden çıkınca kendisine miras kaldığını öğrenir. Artık, alanında lider bir işletme olan Zönkoğlu C.S.Ü.’nün sahibidir. Yabancısı olduğu iş dünyasının kendine ait kurallarını öğrenmek için çabalarken yıllar öncesinden bir tanıdık yüz karşısına çıkar. Çakal, Kuzu’ nun merhametini kullanarak işe yerleşir. Çakal kendi meziyetleriyle hain planlarına çoktan başlamıştır. Şirket çalışanlarından Asu ile birlik olup, hain planlarıyla Kuzu’ ya yeni bir yenilgi tattırmaya çalışacaklardır. Bu sırada Kuzu’ nun gizli aşkı Firuze, tüm bu olup biteni engellemeye çalışacaktır. İkili oyun sonunda hesaplaşma için artık son kez karşı karşıyadırlar.

Yazan-Yöneten: Sertaç Ayvaz

Işık: Onur Sarıgül

Dekor-Kostüm: Deniz Er, Gülşah Göktaş

Oynayanlar: Ali Kakkaç, Ecem Öztürk, Gülcan Uçar, Hilal Güven, Işık Gökçe Tezgel, Itır Zeren, Kazım Güven, Metin Sarıkaya, Nazlı Hilal Güngör, Nihat Çakır, Seçil Erkan.

Öykü Sahne, Kadıköy,

28 Ocak, 4 Şubat, 10 Şubat, 24 Şubat 20.30

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.