Baş Belası Perde Açıyor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

unnamedYeni Dünya Tiyatrosu Duru Tiyatrolarının sahnelerinde 21 Şubat Cuma Günü perde açacak. Oyunda acaba mükemmel insan var mıdır ? Yoksa bu da her şey gibi bir yanılgıdan mı ibarettir. İşte seyirci bu oyunda bu sorunun cevabını düşünecek.

Oyunun kısa özeti:

Anita Wells ve Sidney Gates iki başarılı terapisttir. Mutlu bir evlilikleri ve görenleri kıskandıracak bir hayatları vardır. O gün doktor Anita Wells yardıma son derece muhtaç bir insanı tedavi etmek amacıyla öğleden sonrasını iptal eder ve yeni hastasını beklemeye koyulur.

Ethan Stecler muayenehaneden girdiğinde henüz ne Anita ne de Sidney’in  olacaklardan haberi vardır. Ethan kendi tabiriyle basit bir kişilik bozukluğu yaşamaktadır ve aynı zamanda Dünya’nın en sinir bozucu adamıdır. Anita bu adamın yaptıklarına sadece yirmi dakika dayanabilir ve sinir krızı geçirir.

Karısının rahatsızlığı süresince onun hastalarına bakma kararı alan Sidney ise Ethan’ı tedavi edip karısına ondan daha iyi bir terapist olduğunu kanıtlayabilmeyi ümit etmektedir. ama hiçbirşey beklediği gibi gelişmez. Bu sinir bozucu adam çok geçmeden Sidney’i de delirtir.

Acaba Ethan gerçekten hasta mıdır yoksa buraya bu çifti araştırarak buraya kasten mi gelmiştir. Anita ve Sidney Ethan’a karşı duydukları öfkede birleşmiş olsalar dahi artık onlar hayatları boyunca sürdürdükleri mükemmel çift oyunundan sıyrılmışlar ve büyük bir meydan okumaya hazırlanmışlardır. Zira Ethan yaptığı ithamlarda son derece haklıdır.

Baş Belası “Çok deli komedi”nin şubat programı:

21 şubat cuma Duru Tiyatro saat: 20:30

27 şubat perşembe Halis Kurtça Kültür Merkezi saat : 20:30

 

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.