Hastane Personeli Sahne Aldı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

BURSA- Hastane personeli sahne aldı, izleyenler gülme krizine girdi.

Bursa Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu’nda sahnelenen ‘İçimizden Birileri’ adlı tiyatro oyunu, izleyenleri kahkahaya boğdu. Çok sayıda vatandaşın izlediği tiyatro oyununda hastane personelinin perfonmansı dikkat çekti. Oyun; hastane acil servisinde gerçekleşen traji komik olayları ve ev yaşamındaki ilginç olayları sanatsal etkinlik ile irdeledi.

Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleşen, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi personelinin sahne aldığı tiyatro oyununu çok sayıda Yıldırımlı, ücretsiz olarak izleme imkanı buldu. Gerçek hayatta hastane personeli olan ‘İçimizden Birileri’ adlı tiyatro oyununun oyuncuları, gerçek mesleklerini tiyatro sahnesinde icra etmekten dolayı son derece profesyonel bir oyun ortaya koydu. İzleyenleri kahkahaya boğan oyun tam not aldı.

Yazarlığını Ercan Demir’in, yönetmenliğini Mehmet Taylan Sarı’nın yaptığı oyun 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü Adile Naşit Tiyatrosu’nda tekrar sahnelenecek. Tüm Yıldırımlıları, oyunu ücretsiz izlemeye davet eden Adile Naşit Tiyatrosu Müdürü Engin Dörtkardeş, 15 Mayıs günü son kez sahnelenecek oyun ile 2009-2010 yılı tiyatro dönemini kapatacaklarını söyledi.

HABERTARAF

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.