Kuşadası’nda Anneler, Yoksullar için Sahne Alacak

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Türk Anneler Derneği Kuşadası Şubesi’nin Yoksul Anne ve Çocukları Yararına Düzenlediği, Behram Su’nun Yazıp Yönettiği ‘İki Oyun Birden’ İsimli Oyun 3 Temmuz Cumartesi Günü Saat 20.30’da Kütüphane Salonu’nda Sahnelenecek.

Başta Türk Anneler Derneği Kuşadası Şubesi Başkanı Tülay Mutlu olmak üzere Hülya Özkan, Egemen Yontar, Zuhal Karayel, Nuri Mutlu, Gülseren Acarbaş, Levent Tırnova, Özen Uyanık, Ceren Gedik, Melek Dündar, Tuğçe Büber, Behram Su, Tuana Ünlü ve Barış Kocaemre’nin rol aldığı oyunda sahne amirliğini Esra Yıldırım, ışık ve ses yönetmenliğini Merih Serdar Bozacı üstleniyor.

Güncel yaşamın içerisinden oluşan anekdotlardan ve acı olaylardan izler taşıyan ‘sihirli anne’ ve ‘üç elma’ isimli iki bölümden oluşan oyunun yazarı ve yönetmeni Behram Su, “İzleyiciler, dernek üyesi annelerin de rol aldığı iki perdelik oyunda bir parça kahkaha, bir parça da hüzün tadacaklar. Ama hepsinden önemlisi bebeğini doyurmakta zorlanan bir annenin yarasına merhem olacaklar. Türk Anneler Derneği Kuşadası Şubesi Başkanı Tülay Mutlu Hanımefendi’nin üstün gayretleri ile yine sahnelerde olmanın çoşkusunu ve gururunu yaşıyoruz. Açlık sınırının altında yaşayan birçok anneye ve çocuğuna bir nebze olsun yardım edebilmek için sahneye koyacağımız oyunlarımız yıl boyunca devam edecek.” dedi.

Türk Anneler Derneği Kuşadası Şubesi Başkanı Tülay Mutlu ise sahneye çıkmalarındaki amacın meşhur olmak değil, yardım amaçlı olduğuna dikkat çekerek, elde edilecek gelirin yoksul anne ve çocuklarına destek sağlayacağını dile getirdi.

Sondakika

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.