Güzelbahçe’de Sirk Coşkusu

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Palyaçoların kapıda karşıladığı seyirciler gösteri boyunca klasik ve modern sirk gösterileri ile eğlenceye doydular.

Uluslararası Türkiye Sirki 2005 yılının son ayında ufak çaplı tiyatro salonlarında sergilenen 3 kişilik sanatçı ekibi ile yola çıkarak şimdi Türkiye’nin en muhteşem kadrosuna sahip olup 30 kişilik güçlü bir kadro ile ülke çapında gezmekte ve Türk halkına klasik sirk sanatlarını modern tiyatral sirk biçiminde harmanlayıp halkın gözleri önüne sermektedir.

Uluslararası Türkiye Sirki “Her şey çocukları sevmekle başlar” sloganı ile hayatlarında hiç sirk ile tanışmamış Türk halkına ve çocuklarına sirk izleme olanağı sunmaktadır. Türkiye Sirki, Rus, Ukraynalı, Fas ve Türk sirk sanatçılarından kurulu olup köy, kasaba, il, ilçe demeden geziyor. Müziği, kostümleri, ışıkları, dansları ve bir çok sirk gösterileri ile görsel bir şölen sundu. Gösterilerini Sihirbazların, ateşbazların, palyaçoların, akrobatların, lastik kızların neşeli sirk hayvanların ve dev piton yılanlarının renk kattığı programda değişik atraksiyonlarla programını zenginleştiren “Türkiye Sirki”ni izlemeye gelen Güzelbahçeliler Amfi Tiyatroyı doldurdu.

Palyaçoların kapıda karşıladığı seyircilerden dağılan heyecan dalgası insanları hoş ettiği gösteri başladığı andan itibaren soluksuz izlenildi.

Gösteriler insanlara unutulmaz bir gece yaşattı. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce gösteri sonunda tüm ekibe teşekkür etti. Başkan İnce; “Güzelbahçe bu yıl etkinliklere doydu. Her hafta Amfi Tiyatromuzda bir etkinlikle karşınıza çıktık. Umarım halkımızı memnun etmişizdir. Sizlerden aldığımız güçle yolumuzu hiç durmadan devam edeceğiz” dedi. Bilet fiyatları çocuklara 5 TL. Büyüklere 10 TL. olarak belirlendi. Ayrıca Türkiye Sirki’nin gösterileri “sosyal sorumluluk projesi” kapsamında olup gazilere, şehit yakınlarına, engelli yurttaşlara, tüm sanatçılara ve sanat ile uğraşan herkese ücretsiz verildi.

İnternethaber

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.