Küçükkuyu’da Amfi Tiyatro Heyecanı

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde hizmet verecek Amfi tiyatronun temeli törenle atıldı.

Gökçetepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, beldede yapımı gecikmiş bir eserin temelini atmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Buradan ben değerli hemşerilerime bir de söz vermek istiyorum. En kısa zamanda bu güzel eseri tamamlayacak ve halkımızın hizmetine açacağız. Binlerce yıl öncesinde olduğu gibi, Küçükkuyu Amfi Tiyatrosu’nda tiyatro eserleri sahneye konacak, konserler verilecek. Çocuklarımız gösteriler yapacak” dedi.

Daha sonra söz alan CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük ise Ege’nin başlangıç noktası Küçükkuyu’nun körfezde bugüne kadar kıyıda köşede kaldığını belirterek, “Malesef Küçükkuyu kendisini ortaya koyamamış.O nedenle ben bir Çanakkaleli ve Çanakkale Milletvekili olarak hep onun ezikliğini duymuş ve o iddiayı koyacak bir belediye başkanı Küçükkuyu’da olsun diye 15 yıldır gayret sarf eden bir kardeşinizim. Öncelikle bugüne kadar Küçükkuyu’ya emek veren başta Cemal Burnaz ağabeyimiz olmak üzere beldeye zarar vermeden çivi çakanların hepsine çok teşekkür ediyorum. Yaptığı başarılı çalışmalar sebebiyle belediye başkanımız Cengiz Balkan’ı kutluyorum. Bu eser bir an önce bitirilmeli ve hayata kazandırılmalıdır.Yenileri meydana getirilmelidir ve Küçükkuyu hak ettiği yere taşınmalıdır ” dedi.

Temel atma törenine Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın yanı sıra CHP Çanakkale Milletvekili Ahmet Küçük, Manisa Bağımsız Milletvekili Erdoğan Yetenç, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Manisa Gülpınar Beldesi Belediye Başkanı Yasin Halat, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Gülpınar Belediye Başkanı Recep Şahin, CHP Balıkesir İl Başkanı İrfan Barış, CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan ve Manisa THK Başkanı Hatice Gümüşdere de katıldı.

Törende 2 bine yakın çocuğa dondurma, 1000 top ve 1000 balon, büyüklere ise tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. Gaye ve Asya adlı yerel sanatçılar da söyledikleri şarkılarla geceye renk kattılar.Törende düzenlenen havai fişek gösterisi de ilgiyle izlendi.

Birinci Kuvvet

Paylaş.

Yorumlar kapatıldı.